Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Gölova Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 0(346) 381 22 48
Belgegeçer : 0(346) 381 22 47
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://golovahem.meb.k12.tr
Adres : Fevzi Çakmak Mah. Cumhuriyet Cad. Hükümet Konağı Kat3 Gölova/SİVAS
VİZYON : İlgi, istek ve toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda gereken bilgi ve becerilerle donatılmış, her ortamda bilim ve teknolojiyi izleyebilen bireyleri topluma kazandıran, yeni hedeflerin belirlenmesinde çağdaş, önder ve paylaşımcı bir merkez olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin ve Yaygın Eğitimin amaçlarına bağlı kalarak,hayat boyu öğrenme anlayışıyla,her yaştan bireyin kişilik ve yeteneklerini geliştirecek eğitim çalışmaları yapmak.Yöresel özellik ve ihtiyaçları da göz önünde tutarak çağdaş ihtiyaçlara cevap verebilecek ,bireyleri mutlu edecek etkinlikler düzenlemek.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :107
Öğretim Şekli :Yetişkin Eğitimi
Saatler :
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : İlçemizden ilimiz Sivas´a sadece pazartesi günleri minibüs vardır. Komşu ilçemiz Suşehri´ne ise her gün ulaşım sağlanmaktadır. İlçemiz merkezinden her gün Ankara ve İstanbul´a otobüs kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçemiz her ne kadar siyasi haritada Sivas´a bağlı olsa da iklim olarak Karadeniz-Karasal geçiş iklimi hakimdir. İlçemizin toprakları oldukça verimlidir ve muhtelif ürünler yetişmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Halk Eğitimi Merkezimiz ilçe merkezimizde Hükümet Konağının 3.katında yer almaktadır. İlçemiz ilimiz Sivas´a 176 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :